Ingredientai
Miltų (paviršiui pabarstyti)
2 v. š.
ANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos
2 lapeliai
Griujero sūrio
50 g
Rikotos sūrio
2 v. š.
Rozmarino
1 šakelė
Gaminimo eiga
1. Ant miltais pabarstyto paviršiaus dėkite MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos lapelius ir juos padalinkite pusiau. Ant kiekvieno tešlos gabaliuko uždėkite kietojo, griujero ir rikotos sūrio. Formuokite norimos formos pyragėlius. Juos sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pabarstykite rozmarinu bei juodaisiais pipirais.
2. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 15 min. Iškepusius pyragėlius galite patiekti papuošę rozmarino lapeliais.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG