Ingredientai
Vištienos sparnelių
5 vnt.
Maltos kalendros
1 a. š.
Rūkytos paprikos
1 a. š.
Alyvuogių aliejaus
2 v. š.
„Tabasco“ padažo
1 a. š.
Barbekiu padažo
1 v. š.
Svogūnų laiškų
3 vnt.
Aitriosios paprikos
1 vnt.
Gaminimo eiga
1. Vištienos sparnelius sudėkite į dubenį, užberkite druskos, juodųjų pipirų, maltos kalendros, rūkytos paprikos, įpilkite alyvuogių aliejaus ir viską išmaišykite.
2. Vištienos sparnelius sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 30 min.
3. Iškeptus sparnelius sudėkite į dubenį, įdėkite „Tabasko“ ir barbekiu padažo bei viską išmaišykite. Sparnelius patiekite lėkštėje, ant viršaus užberkite pjaustytų svogūnų laiškų ir papuoškite pjaustyta aitriąja paprika.