Ingredientai
Kondensuoto pieno
180 g
Kakavos miltelių
60 g
Gaminimo eiga
1. Nedidelę stačiakampę kepimo formą išklokite kepimo popieriumi.
2. Į vidutinio dydžio dubenį supilkite kondensuotą pieną. Tuomet palengva įmaišykite kakavos miltelius. Kai tik mišinys pradės tirštėti, rankas pasitepkite alyvuogių aliejumi ir išminkykite tešlą. Tešla turi būti minkšta, bet ne lipni. Jei ji per šlapia, tiesiog įpilkite daugiau kakavos miltelių. Jei per sausa, įpilkite daugiau kondensuoto pieno.
3. Tešlą supilkite į paruoštą formą, tolygiai paskleiskite pirštais ir apie valandą palaikykite šaldytuve. Atvėsusią tešlą išimkite iš formos ir padėkite ant pjaustymo lentos. Galiausiai ją supjaustykite ir apibarstykite kakavos milteliais.
Receptu dalijasi IKI.