Ingredientai
Lašišos filė
1 vnt.
Sojų padažo
3 v. š.
Sojų padažo
20 ml
Šviesiojo sirupo
1 v. š.
Miso pastos
1 v. š.
Imbiero šaknies
1 vnt.
Granato
1 vnt.
Gaminimo eiga
1. Lašišai nupjaukite riebalinį sluoksnį.
2. Indelyje sumaišykite sojų padažą, alyvuogių aliejų, šviesųjį sirupą, miso pastą ir griežinėliais pjaustytą imbierą.
3. Ant lašišos filė tepkite marinatą ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje apie 25 min.
4. Patiekiant užberkite granato sėklų ir papuoškite žolelėmis.
ALFO PATARIMAI:
· Galite patiekti su bulvių koše, mėgstamomis salotomis ar kitu garnyru.
· Taip paruoštą lašišą skanu valgyti ir šaltą.
· Tokiu būdu galite gaminti ne tik lašišą, bet ir upėtakį.