Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką susmulkinkite, rozmarino lapelius nuskinkite nuo kotelio, petražoles susmulkinkite peiliu.
2. Sumaišykite pjaustytą svogūną, česnaką, petražoles, šviežią smulkintą triušieną, juoduosius pipirus, druską. Iš faršo formuokite norimo dydžio mėsos kukulius.
3. Į kepimo indą sudėkite padažą su mėsa, įpilkite natūralaus mineralinio vandens, sudėkite cinamoną, gvazdikėlius, kvapiuosius pipirus, rozmarinus ir viską išmaišykite. Įberkite dar druskos ir sudėkite makaronus taip, kad juos apsemtų padažas. Ant viršaus sudėkite mėsos kukulius ir užpilkite alyvuogių aliejaus. Ant kukulių sudėkite plėšytą mocarelą.
4. Kepimo indą uždenkite folija ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 40–50 min.
5. Užtarkuokite parmezano sūrio ir įdėkite į orkaitę dar 10 min. Tada ant makaronų viršaus uždėkite baziliko lapelių ir patarkuokite citrinos žievelės.