Ingredientai
Didelės tarkuotos morkos
3 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Vištienos sparneliai
4 vnt.
Rozmarinai
3 šakelės
Teriyaki padažas
2 v. š.
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Gaminimo eiga
1. Morkas perpjaukite išilgai į 4 dalis. Aitriąją papriką supjaustykite griežinėliais, česnaką susmulkinkite plonais griežinėliais, vištienos sparnelius perpjaukite ties sąnariais.
2. Į indą sudėkite pjaustytus vištienos sparnelius, morkas, aitriąsias paprikas, česnaką, rozmarino lapelius. Įpilkite terijakio padažo, alyvuogių aliejaus, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Viską išmaišykite.
3. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite vištieną, tada aplink sudėkite daržoves. Užpilkite likusį padažą ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 35 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG