Ingredientai
Kinkanų
2 vnt.
Mėlynojo svogūno
1 vnt.
Vištienos filė
0.5 vnt.
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Raudonėliai (džiovinti)
1 šakelė
Trintų pomidorų
2 v. š.
Mocarela
130 g
Gaminimo eiga
1. Kinkanus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais. Vištienos filė supjaustykite juostelėmis, užpilkite alyvuogių aliejaus, užberkite druskos, juodųjų pipirų bei raudonėlių.
2. Į skardą su kepimo popieriumi dėkite picos padą, ant jo užtepkite trintų pomidorų padažo, sudėkite mocarelos gabalėlius, vištieną, pjaustytus mėlynuosius svogūnus ir kinkanus.
3. Kepkite 230 °C temp. orkaitėje 15 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG