Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Visus sausus omleto tešlos ingredientus gerai sumaišykite dubenyje.
Tuomet supilkite vandenį ir gerai išmaišykite, kol neliks gumuliukų. Konsistencija turėtų būti panaši į blynų tešlą.
2. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinio kaitrumo ugnies ir įpilkite truputį vandens, daržovių sultinio ar aliejaus. Sudėkite česnaką, svogūną, grybus, pakepkite 2 minutes, o tuomet pridėkite raudonąją papriką.
Daržovėms suminkštėjus, sudėkite pomidorus, viską išmaišykite ir pakepkite dar minutę.
3. Perkelkite daržoves iš keptuvės ant lėkštės.
4. Supilkite tešlą į keptuvę ir paskirstykite taip, tarsi keptumėte didžiulį blyną. Kepkite jį ant vidutinio kaitrumo ugnies maždaug 5 minutes, kol krašteliai sukietės.
5. Mentele apverskite omletą ant kitos pusės ir pakepkite dar 3-4 minutes. Sudėkite daržoves ant omleto viršaus, uždenkite keptuvę dangčiu ir dar pakepkite tol, kol iškeps omleto vidurys.
6. Perkelkite omletą į lėkštę, perlenkite jį pusiau.
7. Patiekite su gardžiais pagardais - šviežiomis žolelėmis, avokadu, veganišku jogurtu!
Skanaus!
Receptu dalijasi organizacija „Gyvi gali“ ir Nutriciously.