Ingredientai
Maskarponės sūris
250 g
Medus
1 v. š.
Klevų ar kito sirupo
1 v. š.
Citrinos
1 vnt.
Braškės
3 vnt.
Gervuogės
3 vnt.
Stiprios kavos
1 puodelis
Amareto
2 v. š.
„damų pirštelių“ sausainių
10 vnt.
Netirpaus miltelinio cukraus
1 v. š.
Gaminimo eiga
1. Į plakimo indą pilkite IKI grietinėlę, dėkite maskarponės sūrį, medų, sirupą, įtarkuokite citrinos žievelės ir plakite, kol masė pasidarys standi.
2. Braškes bei gervuoges supjaustykite į 4 dalis. „Damų pirštelius“ mirkykite kavoje su amaretu po 10–12 sek., dėkite į pasirinktą formą ir pradėkite sluoksniuoti pyragą. „Damų piršteliai“, maskarponės kremas, uogos, „damų piršteliai“, maskarponės kremas, uogos.
3. Pyragą dėkite į šaldytuvą ir leiskite pastovėti 2–3 val. Apibarstykite milteliniu cukrumi.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG