Ingredientai
Svogūnėlio
3 vnt.
Ievagrybių
200 g
Sviestas
60 g
Virtų ryžių
100 g
Daržovių sultinio
30 ml
Parmezano sūris
50 g
Krapai
1 šakelė
Gaminimo eiga
1. Svogūnėlius susmulkinkite, pievagrybius supjaustykite skiltelėmis į 4 dalis.
2. Keptuvėje išlydykite 40 g sviesto ir sudėkite pievagrybius bei svogūnus, kepkite, kol grybai suminkštės ir apskrus.
3. Suberkite GOURMET ryžius „Arborio“, užpilkite daržovių sultiniu ir ant žemos kaitros virkite, kol ryžiai pasidarys minkšti.
4. Sudėkite parmezano sūrį, 20 g sviesto ir viską gerai išmaišykite. Patiekiant užtarkuokite parmezano, užberkite pipirų ir papuoškite krapų šakele.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG