Ingredientai
IKI bertoletijų
200 g
Anakardžių
200 g
Migdolų miltai
100 g
Sviestas
100 g
Avižiniai dribsniai
50 g
Varškė
1 kg
Grietinės
100 g
Kiaušiniai
3 vnt.
Medus
2 v. š.
Gaminimo eiga
1. Į virtuvinį trintuvą sudėkite visus riešutus, migdolų miltus, sviestą, avižinius dribsnius ir trinkite iki vientisos konsistencijos. Kepimo formą patepkite sviestu ir sudėkite gautą masę, ją išlyginkite šaukštu.
2. IKI varškę, grietinę, kiaušinius, medų sudėkite į virtuvinį trintuvą ir trinkite iki vientisos konsistencijos. Gautą masę sudėkite į kepimo formą, kurioje yra torto padas.
3. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 40–50 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG