Ingredientai
Lašišos filė
150 g
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Citrinos
1 vnt.
Mėlynojo svogūno
1 vnt.
Agurkai
1 vnt.
Vyšninių pomidorų
1 sauja
Mėgstamų salotų
1 sauja
Kepintos moliūgų sėklos
0.5 saujos
Gaminimo eiga
1. Lašišos filė supjaustykite stambiais kubeliais, marinuokite alyvuogių aliejumi, druska bei pipirais.
2. Citriną, mėlynąjį svogūną, agurką supjaustykite griežinėliais, pomidorus – per pusę.
3. Ant iešmelio maukite lašišos filė ir citriną, kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol pilnai iškeps.
4. Į lėkštę dėkite IKI salotų lapus, pjaustytas daržoves, moliūgų sėklas, keptą lašišos iešmelį.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG