Ingredientai
Agurkai
1 vnt.
Kapotų svogūno laiškų
4 vnt.
Maskarponės sūris
1 v. š.
Grūdėtos garstyčios
2 a. š.
Cukraus sirupas
1 v. š.
Mėgstamų salotų
2 saujos
Tortilijos
2 vnt.
Gaminimo eiga
1. Agurką supjaustykite lazdelėmis, svogūnų laiškus susmulkinkite.
2. Į pasirinktą dubenį dėkite maskarponės sūrį, grūdėtas garstyčias, svogūnų laiškus, pagardinkite druska bei pipirais, pilkite sirupą, viską gerai išmaišykite.
3. Ant tortilijos paplotėlių dėkite IKI salotų lapus, pjaustytus agurkus, maskarponės padažą ir susukite į norimą formą.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG