Ingredientai
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Pjaustyti pomidorai
2 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Kalendros
1 sauja
Siračos padažo
0.25 a. š.
Citrinos
1 vnt.
Daržovių sultinio
300 ml
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Gaminimo eiga
1. Svogūną, 1 pomidorą supjaustykite stambiomis dalimis, avokadus nulupkite ir išimkite sėklas.
2. Į virtuvinį trintuvą dėkite stambiai pjaustytą pomidorą, avokadus, svogūną, česnaką, pusę kalendrų, siračos padažą, išspauskite pusę citrinos sulčių, pilkite daržovių sultinį, pagardinkite druska bei pipirais ir viską sutrinkite iki vientisos konsistencijos.
3. Pomidorą supjaustykite mažais kubeliais. Į lėkštę pilkite sriubą, dėkite smulkiai pjaustytus pomidorus, pagardinkite likusiomis kalendromis bei alyvuogių aliejumi.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG