Ingredientai
Mėlynasis kopūstas
100 g
Didesnių svogūnų
0.5 vnt.
Trumpavaisis agurkas
1 vnt.
Pjaustyti pomidorai
2 vnt.
Geltonos paprikos
1 vnt.
Fetos sūris
120 g
Žaliosios citrinos
1 skiltelė
Graikiškos salotos – vienos populiariausių ir sveikiausių. O kad neatsibostų tas pats receptas, šįkart išbandykite kiek kitokį jų variantą. Jūsų dėmesiui – gr-aikiškos salotos su mėlynuoju kopūstu.
Gaminimo eiga
1. IKI ŪKIO kopūstą ir svogūną supjaustykite šiaudeliais, IKI ŪKIO agurką ir IKI ŪKIO pomidorus – stambiais gabalėliais, papriką – juostelėmis.
2. Į lėkštę sudėkite pjaustytas daržoves, ant viršaus – pjaustytą fetos sūrį, berkite džiovintų raudonėlių, pipirų, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, dėkite skiltelę citrinos.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG