Ingredientai
Kalafiorų salotos – puikus būdas vėsiu metų laiku aprūpinti organizmą vitaminais. Kalafioruose esančios įvairios medžiagos padeda mažinti cholesterolį lygį kraujyje ir stiprina kraujagyslių sieneles, sako sulieknėk.lt aurorė dietistė Vaida Kurpienė. Taigi valgykite kalafiorų salotas ir tokiu būdu užkirsite kelią širdies ir kraujagyslių ligoms.
Gaminimo eiga
* Išskaidome kopūstą žiedynais, jei reikia, peiliu pasmulkiname.
* Peiliu susmulkiname pomidorus ir agurkus.
* Daržoves suverčiame į dubenį ir apibarstome smulkintomis petražolėmis.
* Pagardiname druska bei pipirais.*Peiliu susmulkiname pomidorus ir agurkus.
* Daržoves suverčiame į dubenį ir apibarstome smulkintomis petražolėmis.
* Pagardiname kalafiorų salotas druska bei pipirais.