Ingredientai
MANTINGA kruasanų su šokolado įdaru
1 pakelis
Juodasis šokoladas
100 g
Sviestas
50 g
Zefyrai papuošimui
1 sauja
Gaminimo eiga
1. MANTINGA kruasanus išimkite iš pakelio ir palaikykite kambario temperatūroje 30–40 min. Atitirpintus kepkite orkaitėje 170 °C temp. 16–18 min.
2. Iškeptus kruasanus perpjaukite per pusę ir dėkite į kepimo skardą pjūviu žemyn.
3. Grietinėlę užvirinkite ir joje ištirpdykite šokoladą ir sviestą.
4. Užpilkite kruasanus šokolado ir grietinėlės mišiniu bei apibarstykite zefyrais.
5. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 10 min.
6. Papuoškite kruasanų apkepą mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG