Ingredientai
Makaronai
100 g
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Vištienos sultinys
1 stiklinė
Petražolės
2 v. š.
Kietasis sūris
2 v. š.
Makaronai su faršu – vienas populiariausių makaronų patiekalų. Dėl to, kad skanu, dėl to, kad greitai ir nesudėtingai paruošiama. Prieš patiekdami makaronus su faršu apibarstykite kietuoju sūriu.
Gaminimo eiga
1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės.
2. Faršą kepkite įkaitintame aliejuje. Dėkite kubeliais pjaustytus svogūnus ir česnakus. Berkite druskos, pipirų ir aitriųjų paprikų dribsnių.
3. Suminkštėjus svogūnams, pilkite konservuotus pomidorus ir vištienos sultinį.
4. Patroškinkite apie 15 min.
5. Sudėkite išvirtus makaronus ir smulkintas petražoles.
6. Makaronus apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG