Ingredientai

Miltų 200 g
Kefyro 1 stiklinė
Soda 0.5 a. š.
Porcijos: 3

Jei norite purių ir minkštų, kepkite blynelius su kefyru. Nieko ypatingo, tik vienas ingredientas kitas. Patiekite blynelius su kefyru su grietine ar uogiene.

Gaminimo eiga

1. Kiaušinį išplakame su cukrumi, pilame kefyrą (prieš tai į kefyrą dedame maždaug puse šaukštelio sodos), išmaišome.

2. Į tešlą dalimis sijojame miltus ir išmaišome. Miltų dedame tiek, kad tešla būtų tirštos grietinės konsistencijos.

3. Iš užmaišytos tešlos keptuvėje formuojame blynus ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

4. Blyneliai su kefyru patiekiami su mėgstama uogiene ar grietine.