Ingredientai
MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos
0.5 pakuotės
Ievagrybių
1 sauja
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Sviestas
1 v. š.
Krapai
1 v. š.
Kiaušiniai
1 vnt.
Kai kam pyragėliai su grybais – laukiamiausias Kūčių valgis. Juos galima valgyti vienus ir tai tikrai skanu! Pyragėliai su grybais gardūs ir atvėsę.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA mielinę sluoksniuotą tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.
2. Plonai supjaustykite IKI pievagrybius ir IKI ŪKIS svogūnus. Česnaką susmulkinkite.
3. Pjaustytas daržoves apkepkite svieste apie 3 min.
4. Pagardinkite druska, pipirais ir smulkintais krapais.
5. Tešlą apibarstykite miltais. Apkeptas daržoves dėkite į jos vidurį ir perkelkite į formeles. Aptepkite kiaušinio plakiniu.
6. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG