Ingredientai
IKI ispaniškos duonelės
1 vnt.
Čederio sūris
1 sauja
Česnako
2 skiltelės
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Petražolės
2 v. š.
Jei svarstote, kokį užkandį paruošti, rekomenduojame duoną, įdarytą čederio sūriu. Tokią labai skanu valgyti, tiksliau, plėšyti keliese. Duoną, įdarytą čederio sūriu, orkaitėje kepkite apie 10-15 minučių.
Gaminimo eiga
2. Tarkuotą čederio sūrį sumaišykite su smulkintu česnaku, 3 šaukštais alyvuogių aliejaus, druska, pipirais ir smulkintoms IKI petražolėmis.
3. Sūrio mišinį dėkite į įpjovas duonoje.
4. Duoną, įdarytą čederio sūriu, suvyniokite į foliją ir kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 10–15 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG