Ingredientai
Dešrainių bandelės
2 vnt.
„Iki“ pieniškos dešrelės
2 vnt.
Rūkyta šoninė
80 g
Garstyčių
1 v. š.
Medus
1 v. š.
Majonezo
1 v. š.
Porcijos: 2
Prancūziškas dešrainis tiks ir užkandžiui, ir vakarienei. Receptas klasikinis – su ypatingu padažu. Prancūzišką dešrainį skanu valgyti su šviežiomis daržovėmis.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA prancūziškas dešrainių bandeles „Cosmos“ skrudinkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 20 sek.
2. Dešreles suvyniokite į šoninę ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi vartydami apie 2–3 min., kol šoninė apskrus.
3. Garstyčias sumaišykite su medumi, majonezu ir pipirais.
4. Pilkite padažą į bandelės vidų ir sudėkite keptas dešreles.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG