Ingredientai
Bulvių
3 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Ievagrybių
1 sauja
Kiaušiniai
1 vnt.
Miltų
1 v. š.
Aliejaus
5 v. š.
Grietinės
2 v. š.
Porcijos: 1
Kalbant apie bulvinius patiekalus negalima nepaminėti bulvinių blynų. Minkšti, tiesiog tirpstantys burnoje. Iškepusius bulvinius blynus patiekite su grietine.
Gaminimo eiga
1. Bulves, svogūną, česnaką ir pievagrybius sutarkuokite. Įmuškite kiaušinį, berkite miltus.
2. Gautą masę pagardinkite druska ir pipirais.
3. Blynus kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 3 min., kol apskrus.
4. Iškepusius bulvinius blynus patiekite su grietine, krapais ir šviežiai grūstais pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG