Ingredientai
Geltonos paprikos
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
IKI saliero lapkočio
1 vnt.
Porai
100 g
Česnako
3 skiltelės
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Avinžirniai
1 indelis
Virtų ryžių
150 g
Petražolės
1 saujelė
Porcijos: 2
Avinžirnių ir daržovių troškinys su ryžiais patiks vertinantiems lengvus patiekalus. Šis bus sotus, bet neapsunkins virškinimo proceso. Avinžirnių ir daržovių troškinį su ryžiais patiekite su virtais ryžiais ir papuoškite smulkintomis petražolėmis.
Gaminimo eiga
* IKI daržoves supjaustykite kubeliais. Česnaką smulkiai sukapokite.
* Smulkintas daržoves kepkite įkaitintame aliejuje, kol suminkštės – apie 5 min. Berkite druskos, pipirų.
* Sudėkite konservuotus pomidorus ir avinžirnius. Pagardinkite druska, kuminu ir troškinkite apie 20 min.
* Išvirtą troškinį patiekite su virtais ryžiais ir papuoškite smulkintomis petražolėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG