Ingredientai
Didesnių svogūnų
0.5 vnt.
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Šoninės
100 g
Špinatų lapelių
2 saujos
Porcijos: 2
Regis paprasta pupelių sriuba su špinatais, tačiau labai maistinga. Ir produktai reikalingi tokie, kurių bus kiekvienoje virtuvėje. Pagardinkite pupelių sriubą su špinatais druska ir pipirais.
Gaminimo eiga
1. Svogūną susmulkinkite ir dėkite kepti į įkaitintą alyvuogių aliejų.
2. Morkas supjaustykite kubeliais, česnaką smulkiai sukapokite ir sudėkite kartu su šonine į prikaistuvį. Kepkite 3–4 min.
3. Apkepus šoninei sudėkite konservuotas pupeles ir užpilkite sultiniu.
4. Užvirkite ir pavirkite 10–15 min.
5. Sudėkite špinatų lapelius ir pagardinkite pupelių sriubą druska ir pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG