Ingredientai
Aliejaus
1 v. š.
Jautienos paplotėlių
2 vnt.
Majonezo
2 v. š.
Garstyčių
1 a. š.
Maltos paprikos
1 a. š.
Kaparėliai
1 a. š.
Mocarelos sūris
4 riekelės
Porcijos: 1
Dvigubas sūrainis – dvigubai daugiau skonio. Gaminkite namuose sotiems pusryčiams ar net pietums, ruoškite į vakarėlį susirinkusiems draugams, mėgaukitės iškyloje. Dvigubas sūrainis tinka visur.
Gaminimo eiga
* MANTINGA mėsainių bandeles su sezamų sėklomis „Cosmos“ apskrudinkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 1 min.
* Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir dėkite paplotėlius. Kepkite po 2 min. iš abiejų pusių ir pagardinkite druska bei pipirais.
* Majonezą sumaišykite su garstyčiomis, malta paprika ir kaparėliais.
* Ant paplotėlių dėkite sūrio riekeles.
* Ant paskrudintų bandelių tepkite gautą padažą, dėkite paplotėlį su sūriu, užtepkite šiek tiek padažo ir uždėkite antrą paplotėlį.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG