Pasigaminkite gaivių vištienos ir agurkų salotų su krapais. Sočios ir maistingos – jos patiks daugeliui. Vištienos ir agurkų salotas su krapais apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Gaminimo eiga

* Vištienos krūtinėlę pagardinkite druska ir pipirais iš abiejų pusių.

* Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir dėkite kepti vištieną po 3–4 min. iš abiejų pusių.

* Ridikėlius pjaukite į keturias dalis, agurką supjaustykite stambiais gabaliukais.

* Česnako skiltelę sutarkuokite, sudėkite jogurtą, pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.

* Iškeptą vištieną supjaustykite.

* Į lėkštę dėkite jogurto padažą, išdėliokite pjaustytus agurkus ir ridikėlius. Ant viršaus sudėkite pjaustytą vištienos krūtinėlę.

* Papuoškite krapų šakelėmis, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir berkite juodųjų pipirų bei sezamų sėklų.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG