Ingredientai
Jei ieškote recepto, kokiu norėtumėte nustebinti artimuosius, – išbandykite kokosų piene troškintą kalakutieną. Vos 30 minučių ir gardžiuositės itin skaniu patiekalu.Kokosų piene troškinta kalakutiena – ir pietums, ir vakarienei.
Gaminimo eiga
* Svogūną, česnaką ir papriką supjaustykite stambiais gabalėliais, kopūstą – šiaudeliais.
* Kalakutienos krūtinėlę apšlakstykite aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.
* Kepkite įkaitintame alyvuogių aliejuje iš visų pusių po 2 min., kol apskrus.
* Į keptuvę dėkite svogūnus ir česnakus, pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.
* Supilkite 200 g kokosų pieno ir troškinkite apie 20 min.
* Sudėkite smulkintą kopūstą ir paprikas, pilkite likusį kokosų pieną ir dar patroškinkite apie 5–7 min. Sudėkite salotų mišinį.
* Perkelkite viską į lėkštę.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG