Ingredientai
Čiabata
3 riekelės
Česnako
2 skiltelės
Vandens
500 ml
Alyvuogių aliejus
4 v. š.
Baltojo vyno actas
2 v. š.
Žaliųjų vynuogių
1 sauja
Porcijos: 2
Šalta sriuba „Ajo Blanco“ – nespėsite net sureaguoti, o sriuba jau bus lėkštėje. Gardi ir labai gaivinanti. Šaltą sriubą „Ajo Blanco“ patiekdami apšlakstykite aliejumi.
Gaminimo eiga
* Čiabatą susmulkinkite ir kartu su riešutais bei česnaku sudėkite į trintuvą. Užpilkite vandeniu, aliejumi, actu, berkite druskos. Labai gerai sumalkite.
* Vynuoges pjaukite pusiau.
* Į lėkštę pilkite sutrintą sriubą, dėkite pjaustytas vynuoges ir apšlakstykite aliejumi.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG