Ingredientai
Porcijos: 1
Kas gi nemėgsta panakotos. Nuo šiol šiuo gardėsiu gali mėgautis ir veganai bei vegetarai. Panakotą dekoruokite braškėmis ar kitomis trintomis uogomis.
Gaminimo eiga
* Kokosų kremą ištirpiname nedideliame puode ant nedidelio stiprumo kaitros. Į ištirpusį kokosų kremą supilame likusius ingredientus (išskyrus braškes), išmaišome ir verdame ant vidutinio stiprumo kaitros.
* Verdame nuolat maišant, kol masė pasieks 90 laipsnių (5–8 min). Supilstome masę į silikoninę formą, šiek tiek palaukiame kol atvės ir dedame į šaldytuvą, kol sustings.
* Paruoštą panna cottą dekoruojame trintomis braškėmis ir ragaujame.
Skanaus!
Receptu dalijasi organizacija „Gyvi gali“ ir so_delicious_vegan.