Ingredientai
Ridikėlių su lapais
1 sauja
Cukinijos
0.5 vnt.
Džiovintos spanguolės
1 sauja
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Obuolių sidro actas
1 v. š.
Virtų bulguro kruopų
100 g
Kedrinių pinijų
1 saujelė
Porcijos: 1
Sočios ir gaivios – tokios yra bulguro ir ridikėlių salotos. Paruošiamos vos per porą minučių, tad tinkamos ruošti, kai itin stinga laiko. Patiekdami bulguro ir ridikėlių salotas apibarstykite kedrinėmis pinijomis.
Gaminimo eiga
* Ridikėlius pjaukite į keturias dalis, cukiniją pjaustykite griežinėliais.
* Daržoves maišykite su spanguolėmis, gardinkite aliejumi, druska, pipirais ir actu.
* Sudėkite virtas bulguro kruopas ir dar kartą išmaišykite.
* Dėkite į lėkštę ir apibarstykite kedrinėmis pinijomis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG