Ingredientai
Kiaulienos sprandinė
150 g
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
IKI ispaniškos duonelės
0.5 vnt.
Mėlynojo svogūno
0.5 vnt.
Garstyčių
1 a. š.
Salotų lapai
1 sauja
Kietasis sūris
1 saujelė
Porcijos: 2
„Grill“ kiaulienos sumuštinis – karštas užkandis kiekvienam skoniui. Ir jis labai sotus. „Grill“ kiaulienos sumuštinį patiekite dar šiltą.
Gaminimo eiga
1. IKI kiaulienos sprandinę dėkite kepti ant įkaitinto grilio ir apšlakstykite IKI alyvuogių aliejumi.
2. Kiaulienos sprandinę kepkite iš abiejų pusių po 2 min., šalia dėkite paskrudinti IKI ispanišką duonelę.
3. Svogūną supjaustykite griežinėliais.
4. Iškeptą mėsą supjaustykite juostelėmis, pagardinkite druska ir pipirais.
5. Apskrudintą duonelę patepkite IKI GOURMET garstyčiomis ir sudėkite salotų lapus.
6. Sudėliokite griežinėliais pjaustytus svogūnus ir pjaustytą mėsą. Apibarstykite tarkuotu sūriu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG