Ingredientai
Tvarumas ir viso produkto panaudojimas virtuvėje yra labai svarbus. Šiandien virtuvės šefai Paulius ir Pavel kalba apie bulves ir pataria, kaip panaudoti lupenas, kurias dažniausiai žmonės išmeta. Bulvių lupenos puikiai tiks patiekalų papuošimui arba kaip greitas užkandis.
Gaminimo eiga
* Pirmiausia, bulves gerai nuplaukite ir nušveiskite kempinėle.
* Nuskuskite bulves ir dar kartą perplaukite šaltame vandenyje. Gerai nusausinkite bulvių lupenas.
* Bulves pašlakstykite alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais.
* Dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi ir kepkite orkaitėje 15–20 minučių, 190 laipsnių temperatūroje.
* Kas 5 minutes pamaišykite, kad tolygiai apskrustų.
* Po kepimo atvėsinkite traškučius ir laikykite sandariai uždarytame inde.