Ingredientai
Moliūgų kremas
150 g
Kukurūzų krakmolas
30 g
Kietasis sūris
30 g
Majonezo
45 g
Sriracha padažas
10 g
Rapsų aliejaus
500 ml
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Įkaitinkite rapsų aliejų iki 180 laipsnių Celsijaus.
* Mažame dubenyje sumaišykite moliūgų tyrę, kukurūzų krakmolą, kietąjį sūrį, druską ir pipirus.
Reguliuokite krakmolo kiekį. Iš gautos tešlos turėtų būti lengva modeliuoti.
* Padarykite nedidelius rutuliukus ir kepkite juos giliai aliejuje 2 minutes, kol įgaus aukso rudą spalvą.
* Padažo paruošimas: sumaišykite majonezą ir Sriracha padažą.
* Patiekalą patiekite šiltą.
* Atvėsus kroketams laikykite juos indelyje šaldytuve iki 2-3 dienų.