Ingredientai
Sviestas
115 g
Rudasis cukrus
110 g
Cukraus
40 g
Kiaušiniai
2 vnt.
Vanilės ekstraktas
5 ml
Miltų
120 g
Baltojo šokolado drožlės
135 g
Susmulkinti riešutai
60 g
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
* Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir išmaišykite jį su rudu ir baltu cukrumi.
* Ten pat įlašinkite vanilės ekstrakto, įmuškite kiaušinius, plakite.
* Suberkite miltus, gerai išmaišykite.
* Į tešlą suberkite smulkintus anakardžių riešutus ir gabalėliais susmulkintą baltąjį šokoladą. Išmaišykite. Išeina tirštoka tešla.
* Kepimo formą patepkite sviestu (arba įklokite kepimo popieriaus – bus lengviau išimti). Ir supilkite tešlą, mentele išlyginkite. Kepkite pyragą 180 laipsnių orkaitėje 25 minutes.
* Pyragui iškepus leiskite jam šie tiek pravėsti. O tada ant skardos uždėkite lentutę ir apvertę išverskite pyragą ant lentos. Skanaukite.