Ingredientai
Migdolų miltai
100 g
Cukraus
100 g
Nesūdytas sviestas
100 g
Kiaušiniai
2 vnt.
Vanilė
5 ml
Klevų sirupo arba medaus
20 ml
Porcijos: 6
Šis prancūziškas migdolinis kruasanas nuginkluos net tuos, kurie teigs saldumynų nemėgstantys. Desertus ragaukite vos juos paruošite. Migdolinius kruasanus dekoruokite tarkuota žaliosios citrinos žievele.
Gaminimo eiga
* Šaldytus sviestinius kruasanus 17 minučių kepkite 180 laipsnių orkaitėje.
* Sviestą išsukite su cukrumi, suberkite miltus, vanilę, įmuškite kiaušinius, išsukite. Migdolinis kremas paruoštas.
* Atvėsusius kruasanus perpjaukite perpus išilgai ir ant apatinės dalies konditeriniu švirkštu išspauskite migdolų kremo, pabarstykite migdolų drožlių ir šaukite 15 minučių į 180 laipsnių orkaitę.
* Iškepusias puseles apibarstykite cukraus pudra, papuoškite šilauogėmis, apšlakstykite klevų sirupu ir užtarkuokite žaliosios citrinos žievelės.