Gaivios, traškios ir puikiai subalansuoto skonio – taip būtų galima apibūdinti salotas su traškia vištiena. Šį patiekalą galima patiekti ir svečiams. Patiekdami apibarstykite skrudintomis saulėgrąžų sėklomis.

Gaminimo eiga

* Į maišytuvą supilkite aliejų, sudėkite garstyčias, „Iki“ medų, įpilkite acto, įberkite druskos ir viską išmaišykite.

* „Iki“ vištienos šlauneles apvoliokite miltuose, kiaušinių plakinyje ir paskiausiai – panko džiūvėsėliuose.

* Vištieną atsargiai dėkite į įkaitusį aliejų, kuriame kepkite (180 laipsnių) 10 minučių. Iškepusią šlaunelę perkelkite ant popierinio rankšluosčio – riebalams sugerti.

* Į indą berkite „Iki“ salotų lapus, „Iki“ špinatus, riekelėmis pjaustytą avokadą, perpus perpjautus vyšninius pomidoriukus. Ant viršaus uždėkite supjaustytą iškepusią vištieną. Ir apšlakstykite garstyčių bei medaus padažu. Užberkite skrudintų saulėgrąžų sėklų.