Balto šokolado rutuliukai neabejotinai papuoš šventinį stalą, tačiau jais taip smagu mėgautis ir be progos. Šį desertą pamėgs ir vaikai. Juos, beje, taip pat galima įjungti į baltojo šokolado rutuliukų gamybos procesą.

Gaminimo eiga

* Trintuvu iki trupinių sutrintus „Iki“ sviesto ir vanilės skonio sausainius supilkite į dubenį. Ten pat supilkite trintuvu sutrintą „Iki“ rudąjį cukranendrių cukrų, taip pat – graikišką jogurtą. Viską sumaišykite.

* Rankas suvilgykite aliejumi ir iš gautos masės formuokite rutuliukus. Atvėsinkite šaldiklyje 1 valandą.

* Baltąjį šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje ir jame apvoliokite rutuliukus, paskui apibarstykite migdolų drožlėmis.