Ingredientai
Gaminimo eiga
* Krevetes išlukštenkite ir supjaustykite maždaug į tris dalis.
* Smulkiai supjaustykite šalotinį svogūną. Šefai dalijasi, kaip tai padaryti efektyviau: perpus perpjautą svogūną išskirstykite ir kiekvieną sluoksnį supjaustykite smulkiomis lazdelėmis, o šias – kubeliais. Labai aiškiai nufilmuota, kaip tai daryti.
* Išėmę sėklas smulkiai supjaustykite čili pipirą. Susmulkinkite petražoles.
* Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir subėrę apkepkite svogūną, čili pipirą.
* Svogūnams pageltus suberkite krevetes, apibarstykite jas druska ir pipirais. Įdėkite pomidorų pastos, išmaišykite.
* Kiek pakepinę į keptuvę įpilkite 50 ml vandens, suberkite petražoles, pamaišykite.
* Ant kitos sausos keptuvės dėkite sūrio lapelį ir pakepkite. Šiam išsilydžius ir ėmus skrusti sudėkite ant jo šaukštą paruoštos krevečių masės ir susukite suktinuką. Iš keptuvės suktinuką perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių.
* Sūrio suktinukus su krevetėmis valgykite su mėgstamu padažu.