Porcijos: 3

Tobulas desertas, kuriam tereikia 3 ingredientų, tai – morengas su šokoladu. Šie pyragaičiai tokie gardūs, kad gamybos proceso paprastumas nustebins kiekvieną. Morengus su šokoladu ragaukite tik visiškai atvėsusius.

Gaminimo eiga

* Kiaušinių baltymus plakite 10 minučių, tada suberkite cukrų ir dar plakite 8 minutes – iki standžių putų.

* Šaukštu kabinkite baltymų masę ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.

* Apšlakstykite virš karšto vandens vonelės ištirpintu šokoladu. Mediniu pagaliuku šokoladą išskirstykite ant morengo paviršiaus – taip sukursite nepakartojamus pyragaičio raštus.

* Kepkite 150 laipsnių temperatūroje 35 minutes.

* Iškepusius morengus atvėsinkite ir vaišinkitės.