Ingredientai
Sviestas
180 g
Kuminas
1 a. š.
Cinamono
1 a. š.
Druskos ir pipirų pagal skonį
2 a. š.
Česnako granulės
1 a. š.
Malta kajeno paprika
1 a. š.
Virtos kukurūzų burbuolės
4 vnt.
Porcijos: 2
Jei vengiate valgyti kukurūzus, nes nepatogu juos graužti nuo burbuolės, šis receptas pakeis jūsų nusistatymą. Ketvirčiais pjaustytos ir paruoštos kukurūzų burbuolės bus puikus patiekalas pietums, o atvėsusios taps gardžiu užkandžiu. Keptus kukurūzus patiekdami apšlakstykite majonezu.
Gaminimo eiga
* Puode ištirpinkite sviestą, užvirkite, suberkite prieskonius, išmaišykite ir dar truputį pavirkite.
* Kukurūzų burbuoles supjaustykite nedideliais ketvirčiais ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
* Kukurūzus gerai apšlakstykite prieskoniais prisotintu sviestu ir kepkite 190 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
* Iškeptus apšlakstykite majonezu, apibarstykite kapotomis petražolėmis ir patiekite.