Ingredientai
Krapai
15 g
Petražolės
20 g
Česnakas
4 skiltelės
„Iki“ sviestas
170 g
Malti pipirai
1 a. š.
„Iki“ prancūziškas batonas
1 vnt.
Čiorizo dešra
80 g
Čederio sūris
100 g
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
* Susmulkinkite krapus, petražoles, česnako skilteles, supilkite į indą. Ten pat suberkite pipirus, druską ir viską gerai išsukite.
* Paruoštą sviestą juostele dėkite ant maistinės plėvelės ir šią susukite į „dešrą“. Dėkite į šaldymo kamerą 1 valandai.
* „Iki“ prancūzišką batoną įpjaukite kas maždaug 2 centimetrus, bet neperpjaukite iki galo.
* Atšaldytą sviestą supjaustykite griežinėliais, juos išdėliokite ant čiorizo dešros riekelių. Ant viršaus uždėkite po sūrio juostelę.
* Į batono griovelius dėkite dešros-česnakinio sviesto-sūrio įdarą.
* Taip paruoštą batoną guldykite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 10 minučių.
* Iškepusį batoną supjaustykite ir mėgaukitės.