Ypač sultingų kiaulienos šonkauliukų receptas. Patarimu, kaip tokius pasigaminti, dalijasi virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks. Neabejokite – gaminant pagal šį receptą kiaulienos šonkauliai visada bus nepriekaištingo skonio.

Gaminimo eiga

* Indelyje išmaišykite prieskonius su cukrumi ir druska.

* „Iki“ „Grill party“ kiaulienos šonkaulius susipjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir užpilkite paruoštu prieskonių mišiniu. Išmaišykite. Uždenkite maistine plėvele ir palikite kuriam laikui pasimarinuoti.

* Šonkauliukus kepkite ant įkaitinto grilio. Apkepusius sudėkite į karščiui atsparų indą ir užpilkite sultiniu. Įmeskite kelias čiobrelio šakeles.

* Uždenkite folija ir kepkite 150 laipsnių orkaitėje 2 valandas.

* Iškepusius šonkauliukus patepkite „Iki“ „Grill party“ kečupu, apibarstykite smulkintais žalumynais ir patiekite su ant grilio keptomis paprikomis.