Ingredientai
Trumpavaisiai agurkai
2 vnt.
Vyšninių pomidorų
100 g
Ridikėliai
50 g
Marinuotos alyvuogės
50 g
BBQ padažas
30 ml
Porcijos: 4
Jei nežinote, kaip paruošti užkandžių lėkštę, būtinai pasinaudokite virtuvės šefų Pauliaus Lenkšo ir Pavels Matveks patarimais. Patikėkite – jokio vargo, jokios gaišaties ir užtruksite vos kelias minutes. O susirinkusieji mėgausis tokia užkandžių lėkšte ir dėkos iš malonumo.
Gaminimo eiga
* „Mantinga“ čeburekus supjaustykite į 4–5 dalis.
* Agurkus ir ridikėlius skelkite į 4 dalis, vyšninius pomidorus – per pusę.
* Į padėklą sudėkite čeburekų gabalėlius, pjaustytas daržoves, padėkite dubenėlį su alyvuogėmis ir sūrio su prieskoniais gabalėlių. Patiekite indelį su BBQ padažu ir pradėkite puotą.