Ruošiantis į pikniką labai pravers prancūziškas batonas su česnakiniu sviestu. O kad būtų dar gardesnis, jį praturtinkite rozmarino aliejumi. Prancūziško batono su rozmarino aliejumi gamyba užtruks vos kelias minutes.

Gaminimo eiga

* Į indą suberkite pipirus, įdėkite rozmarino šakeles, česnako skilteles ir užpilkite rapsų aliejumi.

* Indą dėkite į kepsninę ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 7 minutes.

* Atsargiai ištraukite verdantį aliejų ir palikite, kol visiškai atvės.

* „Mantinga“ prancūzišką batoną su česnakiniu sviestu aptepkite paruoštu rozmarino aliejumi ir kepkite kepsninėje 200 laipsnių temperatūroje 4 minutes.

* Iškeptą batoną dar karštą vėl aptepkite rozmarino aliejumi.

* Laužkite ir skanaukite.