Ingredientai
Porcijos: 3
Filo tešlos užkandis su fetos sūriu ir patraukliai atrodo, ir yra labai gardus. Traški tešla, minkštas sūris su kanapių sėklų branduoliais kuria ypatingą skonį. Filo tešlos užkandis su fetos sūriu papuoš ir šventinį stalą.
Gaminimo eiga
* Filo tešlos lakštą ištepkite lydytu sviestu, užklokite antrą lakštą.
* Lazdelėmis pjaustytą fetos sūrį dėkite ant filo tešlos ir susukite. Kaip tai padaryti, demonstruoja virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks.
* Supjaustykite maždaug 2 centimetrų kubeliais ir sudėkite į keksiukų formos keptuvę.
* Patepkite lydytu sviestu, apibarstykite kanapių sėklų branduoliais ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
* Iškepusius dėkite į lėkštę ar ant padėklo ir patiekite.