Ingredientai
Avokadas
1 vnt.
Graikiškas jogurtas
100 g
Špinatai
5 g
Salotų lapų mišinio
100 g
Avietės
3 vnt.
Kanapių sėklos
10 g
Lengvos, gaivios ir gardžios yra salotos su avokadais ir kanapių sėklomis. Turtingo skonio patiekalo paslaptis – jogurtinis padažas, kurį pasigaminti itin paprasta. Salotas su avokadais ir kanapių sėklomis patiekite iškart, kai paruošite.
Gaminimo eiga
* Pusę avokado pasmulkinkite ir suberkite į indą su graikišku jogurtu. Ten pat sudėkite kalendros lapelius, špinatus, išspauskite citrinos sultis. Sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
* Gautą kremą dėkite į salotų lapų mišinį ir išmaišykite.
* Paruoštas salotas dėkite į lėkštę, ant jų uždėkite griežinėliais pjaustytą kitą avokado pusę, aviečių, apibarstykite kanapių sėklomis ir skanaukite.