Ingredientai
Česnakinis batonas
1 vnt.
Laiškinis svogūnas
10 g
Konservuotas tunas
200 g
Saliero stiebas
30 g
Raudonasis svogūnas
30 g
Dižono garstyčios
20 g
Graikiškas jogurtas
100 g
Porcijos: 3
Užkandis su tuno užtepėle – dar vienas gana paprastai pagaminamo patiekalo receptas. Pikantiška užtepėlė puikiai dera su česnakine duona. Prieš valgydami užkandį su tuno užtepėle apibarstykite smulkintais svogūno laiškais.
Gaminimo eiga
* Česnakinį batoną dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 12 minučių.
* Į indą su konservuotu tunu berkite smulkintą laiškinį svogūną, salierą, svogūną. Sudėkite dižono garstyčias, graikišką jogurtą, užberkite pipirų ir druskos pagal skonį ir išmaišykite.
* Iškepusį česnakinį batoną supjaustykite riekutėmis ir valgykite su tuno užtepėle.