Projekto partnerio UAB „Autokompleksas“ direktorius Artūras Rutkauskas ketvirtadienį apsilankė A. Sabonio krepšinio centre su ypatingu tikslu – mūsų krepšinio legendai jis įteikė fondui skirtą pirmąjį čekį, kurio vertė – 50 tūkst. Lt.

Padėkojęs už simbolinį čekį, A. Sabonis teigė labai vertinantis tokį indėlį, nes kiekvienas jų padeda fondui siekti pagrindinio tikslo – remti ateities krepšinį.

Pabrėždamas, kad visi medaliai yra kaldinami su meile, A. Sabonis pasidžiaugė, kad šios meilės vaisius jau galima skinti ir juos dovanoti jaunajai krepšinio kartai – vaikams, kuriais rūpinasi jo paramos fondas.

Ketvirtadienį nuo projekto pradžios prabėgo dar tik dvidešimt keturios dienos, kurios rodo, kad idėja išsaugoti prisiminimus, įamžintus medaliuose, susižavėjo daug krepšinio aistruolių. Iš 11 platininių medalių neparduotas liko tik 1, iš 61 auksinio liko 8, iš 311 paauksuoto sidabro – 25, iš pagamintų 211 sidabro neliko nė vieno. Iš 3011 žalvario medalių liko 1275.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją