Ukrainiečiai diktavo savo sąlygas susitikimo pradžioje – sužaidus daugiau negu pusę pirmojo kėlinio kamuolį kontroliavo net 74 procentus laiko, nors ir nesukūrė nė vienos pavojingos atakos.

Vis tik šio pranašumo įvarčiu paversti nepavyko. Priešingai, teko patiems traukti kamuolį iš vartų tinklo, kai 29-ąją minutę įspūdingu smūgiu pasižymėjo rumunų žvaigždė Nicolae Stanciu.

Po dešimties minučių jis vos nepelnė dar vieno pasakiško įvarčio – keldamas kampinį kamuolį užsuko taip, kad šis atsimušė į skersinį.

Po pertraukos Rumunija greitai pasiuntė ukrainiečius į nokdauną. 53 min. Razvanas Marinas pirmasis prišoko prie kamuolio ir tolimu smūgiu antrą kartą nuginklavo Ukrainos vartininką.

Vos po kelių akimirkų kampinį įžaidusi Rumunija nugabeno kamuolį į baudos aikštelę, kur Denisas Dragušas atsidūrė vienas prieš vartus ir pasiuntė trečią įvartį į ukrainiečių vartus.

Kitas rungtynes Ukraina žais birželio 21 d. su Slovakija. Kitą dieną Rumunija išmėgins jėgas su Belgija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją